La cançó perfecta. Un homenatge a Joan Vinyoli

El dimecres, dia 20 d'octubre, a l'Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona, s'inaugurà el curs amb un acte dedicat al poeta Joan Vinyoli. Amb el títol de "La cançó perfecta. Un homenatge a Joan Vinyoli", els alumnes del Centre de Formació Teatral El Galliner i de la Cobla del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona, representaren un espectacle escènic i musical a partir d'una selecció de poemes a càrrec de Lluís Freixas. La direcció escènica era a càrrec d'Isidre Hernández i la direcció musical de Francesc Cassú. L'espectacle explorava, amb èxit, en la capacitat de la poesia de Vinyoli de ser recreada i escenificada.

Prèviament, Pep Solà, autor de la biogafia del poeta, va fer una intervenció que amb el nom d'"Els llocs gironins deVinyoli" il.lustrava la importància dels diferents indrets gironins en la gènesi i evolució de l'obra del poeta.

Escenificació del Centre de Formació Teatral El Galliner, dirigit per Isidre Hernández, i de la Cobla del Conservatori de Música, sota la direcció de Francesc Cassú, a partir d'una tria de poemes i textos de Vinyoli feta per Lluís Freixas.