Actes en record i homenatge a Joan Vinyoli

Continuen a diversos indrets actes de record i homenatge a Joan Vinyoli en motiu del 25è aniversari de la seva absència:

El dia 2 de desembre, a la Taverna El Glop, del barri de Gràcia, i amb el títol de "Petjades i records a Gràcia", Teresa Font, Sergi Jover, Elisenda Serrano i Víctor Obiols, llegeixen els seus poemes a la memòria de Vinyoli. La presentació de l'acte és a càrrec de l'actor Víctor Pi.

El dia 12 de desembre, dins el III Cicle de Poesia Marquet de les Roques de Sant Llorenç Savall, Anna Maluquer fa una lectura de poemes de Joan Vinyoli. La presentació va ser a càrrec de Pep Solà, autor de la biografia del poeta, La bastida dels somnis. Vida i obra de Joan Vinyoli, de propera publicació.

El dia 13 de desembre, a la Cava del Retiro de Sitges, els poetes, escriptors o músics August Bover, Joan Duran i Ferrer, Òscar Ferret, Xavier Gimeno, Jànio Martí, Vinyet Panyella, Jaume C. Pons Alorda, Susanna Rafart, Cèlia Sànchez-Mústich, Antoni Sella, Pau Vadell i Mireia Vidal-Conte, s'apleguen per evocar, amb el seu art, a un dels poetes més admirats.